fbpx

X-Sketch – nemokama stendų projektavimo programa

X-Sketch – nemokama stendų projektavimo programa

X-Sketch – nemokama stendų projektavimo programa

Mes, kaip X-Module atstovai, stengiamės pateikti klientui viską, kad galėtume palengvinti procesus susijusius su X-Module parodų sistemomis. Dėl tos priežasties sukūrėme nemokamą stendų projektavimo programą – „X-Sketch“. Ši programa leidžia klientams suprojektuoti savo parodų stendus taip, kaip tik jie nori.

X-Sketch programa yra neabejotinai lengviausias būdas pačiam susikurti stendo dizainą, o tai reiškia, kad ja gali naudotis visi. Mūsų moduliniai stendai yra lengvai konstruojami ir klientas gali lengvai bei savarankiškai įsitraukti į šį kūrybinį procesą.

Naudodamiesi šia programine įranga jūs galite suprojektuoti ir pertvarkyti savo stendą taip, kad jis 100% tiktų jūsų verslui. Galite patys konfigūruoti stendo projektą naudodamiesi programine įranga, o vėliau, tai paversti realybe naudojant modulines konstrukcijas X-Module. Pagal Jūsų pateiktą brėžinį paruoštą su X-Sketch mes lengvai sukomplekuosime Jums reikalingus modulius ir sukursime realų, jūsų parengto parodos stendo projekto variantą.

Šiame vaizdo įraše galite pamatyti, kaip paprasta naudotis stendų kūrimo programine įranga:

Jūs turite visišką laisvę kurti tai, ką norite, nenaudodami jokių papildomų įrankių. X-Sketch programinė įranga galite naudotis neribotą laiką. Suprojektavę vieną stendą, kitoje parodoje galite lengvai pertvarkyti savo modulinį stendą atsižvelgdami į prekybinės erdvės plotą ar aukštį. Naudojantis šia programą jūs galėsite pasiruošti ir suplanuoti kiekvieną detalę reikalingą puikiam savęs reprezentavimui parodoje.

Lengva ir paprasta naudotis, todėl jį parodų stendų projektavimo įrankį padarėme prieinamą visiems mūsų klientams. Mes manome, kad ši programinė įranga yra nepakeičiama kuriant savo stendus ir ruošiantis pristatymams. Tai visiškai nemokama programa, kurią galima atsisiųsti tiek Windows operacinei sistemai, tiek pritaikytą macOS sistemos kompiuteriams.

Jūs netgi galėsite atsispausdinti savo sukurtus dizainus, kad turėtumėte planą ir galėtumėte lengvai surinkti savo stendą parodoje. Kviečiame pabandyti sukurti savo stendo dizainą ir įsitikinti, kad galite būti tikrai kūribingi atsisiųskite paspausdami čia.

Galbūt Jūs norite netradicinių sprendimų, kurių programa suteikti negali, o gal paprasčiausiai neturite laiko užsiimti stendų projektavimu ir norite šitą darbą palikti profesionalams? Mes galime tai padaryti už jus! Be jokio papildomo mokesčio įgyvendinsime jūsų viziją – jums tereikia susiekti paspaudus čia.

 

Naujienlaiškio prenumerata.

Sekite naujausius X-module pasiūlymus

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!