fbpx

Techniniai parodos elementai

Techniniai parodos elementai

Techniniai parodos elementai

Kaip teisingai pasiruošti parodai: esminės dalys įsirengiant stendą

Jūs greičiausiai manote, kad esate pasiruošę dalyvauti parodoje – poreikių sąrašas sudarytas ir patikrintas dukart, tačiau kaip manote, gal dar liko keli esminiai dalykai, kuriuos pamiršote apgalvoti?

Didieji nuotykiai prasideda tuomet, kai jūs atvykstate į reginį ar parodą ir tik tada suprantate, kad nėra bevielio interneto arba iki stendo nėra atvesta elektros jungtis. Kaip šiuo atveju reikėtų elgtis!?

Kad taip nenutiktų, siūlome prieš pasitvirtinant savo sąrašą įtraukti ir mūsų – būtinų techninių detalių skirtų stendo įrengimui pasiūlymą.

Taigi, ką Jūs turėtumėte žinoti apie techninę stendo įrengimo dalį? Kaip tai įtraukti į savo planavimo procesą?

APŠVIETIMAS

Greičiausiai jau esate parengę puikų ir itin patrauklų prekių ar paslaugų asortimentą, kurį norėsite pristatyti parodoje, tačiau gavote stendui vietą ten, kur nėra natūralaus apšvietimo, o ir pati vieta yra tamsiame kampe. Kaip tokiu atveju jūsų produktai gali būti matomi?

Apsvarstykite galimybę investuoti į LED šviestuvus, kuriuos galima pritvirtinti prie jūsų stendo. Dar geresnis variantas yra tie šviestuvai, kurie turi reguliuojamas pritvirtinimo detales, tad pastaruosius jūs galėsite pritaikyti bet kurioje savo stendo vietoje ir tai tikrai bus žymiai geriau, nei pastatomi šviestuvai.

Nuosekliai ir apdairiai pritaikytas apšvietimas tikrai padės išryškinti jūsų siūlomo produkto savybes ir be jokios abejonės tinkamai nukreiptas apšvietimas neleis klientams praeiti pro šalį.

Kreipdamiesi dėl stendo, pasinaudokite ir mūsų siūlomu X-Module apšvietimo sprendimu.  

GARSO SISTEMA

Jeigu jūsų siūlomo produkto išskirtinumui atskleisti reikalingas ir garso efektas, tuomet gera idėja investuoti į atitinkamą garso sistemą stende. Būtina atkreipti dėmesį, kad bendras parodos ar renginio triukšmas gali nustelbti pvz.: iš jūsų kompiuterio sklindantį garsą.

Garso sistema neturėtų pareikalauti didelių investicijų, tai turėtų būti patogaus dydžio, lengvai kilnojama ir greitai pasiteisinantis techninis sprendimas, kuris atneš jums naudos daugelyje skirtingų renginių ar parodų.

Galbūt esate linkę apsvarstyti ir mikrofonų poreikį: nešiojamų arba integruotų į ausines. Jums darant prezentaciją, tai labai pasiteisinanti priemonė siekiant pritraukti daugiau žmonių į stendą, bei būti užtikrintiems, kad jūsų sakoma informacija pasieks net ir atokiausiai stovinčius klientus.

ELEKTROS PRIEIGA

Tai svarbiausia techninė stendo įrengimo dalis. Būtina iš anksto pasidomėti ir pasitvirtinti jog jūsų stende bus keli ar daugiau elektros lizdų. Net organizatoriams patvirtinus, būkite pasiruošę ir pasirūpinkite prailgintuvais.

Renginio metu jums gali tekti pasikrauti kompiuterio ar telefono bateriją, taip pat stendo apšvietimui reikalinga elektros įvestis, tad pasirūpinkite iš anksto, kad nereikėtų tuščiai leisti laiko su naujai įsigyta bet nepanaudojama įranga.

PREZENTACIJOS IR EKRANAI

Besirengiant prezentacijai, nepamirškite turėti ją ne tik savo kompiuteryje, bet ir išorinėje laikmenoje – USB rakte. Taip pat, rekomenduojame parengtą prezentaciją išsisaugoti ir elektroniniame pašte, kad esant nenumatytiems atvejams, jūs visuomet galėtumėte parsisiųsti ją į savo kompiuterį.

Pristatant savo veiklą ar produktą, nešiojamas kompiuteris yra puikus sprendimas, tačiau daug profesionaliau atrodys demonstruojamas turinys ant didelio ekrano ar pakabinamo monitoriaus. Tai nėra būtinybė, bet puiki papildoma priemonė jūsų stende.

X-Module sistema gali  pasitarnauti ir kaip projektoriaus ekranas. Jums reikia tik įtempti baltą tentinę medžiagą.

BEVIELIS INTERNETAS

Šiame technologijų amžiuje bet kuris gali būti stipriai nustebintas viešose ir moderniose vietose neradęs galimybės prisijungti prie bevielio interneto. Tačiau neatmeskime varianto, kad tokia situacija gali nutikti ir reikia būti pasiruošus.

Jeigu techninės galimybės neleidžia prisijungti internetinio ryšio, tai būkite pasiruošę savo pristatomos medžiagos atsarginį variantą popieriniame/spausdintame formate arba, kaip jau ir minėjome, USB laikmenoje.

SVARBIAUSIAS PATARIMAS!

Jūsų stendas bus puikiai paruoštas jeigu iš anksto pasidomėsite kokias standartines priemones dalyvių stendams siūlo renginio organizatoriai ir ką papildomai galima įsigyti iš jau turimo asortimento, kuris neįeina į pagrindinių priemonių sąrašą.

Renginio organizatoriai greičiausiai turės limituotą kiekį nuomojamo apšvietimo ar garso įrangos. Tad pasirūpinkite iš anksto rezervuodami jums reikalingą įrenginių skaičių. Tai jums sutaupys labai daug laiko besiruošiant parodai, nereikės kelti sau streso vežiojant papildomą įrangą ir apkraunant save papildomais darbais, kurių ir taip pakanka besiruošiant renginiui.

Daugiau pasiūlymų kaip pasiruošti parodai jūs galite rasti mūsų tinklalapyje.

Dėl idealaus jūsų stendo sukūrimo susisiekite su mumis. Pakonsultuosime visais su X-Module konstrukcijomis susijusiais klausimais, taip pat rekomenduosime patikimus techinkos tiekėjus.

Naujienlaiškio prenumerata.

Sekite naujausius X-module pasiūlymus

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!