fbpx

Foto sienelė – privalomas renginio atributas!

Foto sienelė – privalomas renginio atributas!

Foto sienelė – privalomas renginio atributas!

Koks yra pirmasis objektas, kurį pamatote atėję į aukšto lygio renginį? Tikrai taip, tai foto sienelė. Prie jos niekada nenurimsta žiniasklaidos atstovų blykstės, tai ir renginio pradžia ir jo pabaiga, vieta, kurioje įvyksta spaudos pranešimai ir baigiamos filmų premjeros.

Foto sienelių tikslas renginiuose būna įvairus. Kartais jos naudojamos pabrėžti renginio rėmėjų indėlį, įrėminamas renginio logotipas, o kartais – jos atvaizduoja vietą, į kurią renginio organizatorius nori nukelti savo svečius.

Foto sienelės turėjimas renginyje yra ypatingai svarbus. Tai yra pagrindinis nuotraukų magnetas, o jų sukeltas virusinis efektas gali pasklisti po socialinius tinklus ir žiniasklaidos priemones. Tai gali turėti didelę įtaką renginio žinomumo didinimui ir prisidėti plečiant Jūsų auditoriją.

Foto sienelės dydis

Dauguma rinkoje siūlomų foto sienelių sprendimų turi iš anksto numatytus dydžių standartus – 2,4 m. aukštis ir 3 m. plotis; 3 m. aukštis ir 4 m. plotis ir kt.  Norint išsiskirti, mes rekomenduojame neįsprausti saves į nustatytus rėmus. Jeigu Jums leidžia renginio erdvė – fotosienelę iš X-Module galite padaryti ir 7 m. aukščio bei 20 m. pločio. Reikia dar ilgesnės sienelės, kurioje norite vizualiai papasakoti visą renginio istoriją? Tai tikrai įmanoma su X-Module!

Jeigu turite idėjų ir norite išsiskirti – neapsiribokite standartiniais sprendimais.

Kitoks požiūris į foto sieneles

Jau ketvirtus metus dirbant su “Comic Con Baltics” renginiu pamatėme, jog norint suformuoti didelį lankytojų srautą prie foto sienelės, ji turi turėti ne tik foną, bet ir tūrį. Kiekvienais metais kurdami netradicines erdves sau išsikeliame vis naujų iššūkių, kartu su profesionaliais menininkais jas apipavidaliname naudodami vis įvairesnius sprendimus. Geriausias viso darbo įvertinimas – nusidriekusios milžiniškos lankytojų eilės.

Sugalvoti idėjas tokioms erdvėms galima ir patiems, tačiau lengviau, kai darbo imasi profesionalai. Jums padėti gali scenografai, dizaineriai, fotografai ar dailininkai. Tačiau jeigu nuspręsite tai daryti patys, rekomenduojame pradėti išsirenkant temą, foną ir grindų dangą. Išsprendę šiuos klausimus sekantis etapas – pasirūpinti objektais, kuriais užpildysite foto erdvę. Kūrybinio proceso metu būtinai numatykite vietą, skirtą lankytojui atsistoti. Vis dėlto, jeigu manote, kad toks darbas ne Jums – kreipkitės į mūsų komandą, mes rekomenduosime profesionalus, kurie padės įgyvendinti Jūsų idėjas.

Foto sienelės apšvietimas

Jūs turite nuspręsti, ar fotosienelę naudosite kaip vietą, kurioje lankytojai fotografuosis naudodamiesi savo telefonais, ar samdysite profesionalų fotografą, kuris įamžins kiekvieną prie jos atsistojusį svečią. Profesionalus fotografas paprastai pats pasirūpins reikiamu apšvietimo sprendimu, tačiau, jeigu tai bus erdvė, kurioje lankytojas pats įsiamžins – apšvietimas yra būtinas, nuo to priklausys nuotraukų kokybė.

Dažnu atveju renginių organizatoriai fotosienelei rėminti renkasi tentinę medžiagą, kuri yra tikrai pigus ir greitas sprendimas. Dažniausia klaida – neatsižvelgiama jog tento paviršius yra blizgus. Fotoaparatų blykstės atsispindi nuo tentinės medžiagos ir tokių nuotraukų neišgelbės jokie instagram’o filtrai. Tinkamas apšvietimas padės to išvengti, todėl rekomenduojame konsultuotis su profesionaliais fotografais priimant apšvietimo sprendimus.

Kaip elgtis – pirkti ar nuomotis foto sienelę?

Mes užduosime papildomą klausimą – kaip dažnai ją žadate naudoti? Jeigu Jūs esate renginių organizatorius ir foto sienelė bus naudojama daugiau nei 5 kartus per metus – nesvarstydami pirkite. Jeigu sienelė bus naudojama vieną kartą metuose įmonės ar asmeninėje šventėje – vertėtų pagalvoti apie nuomą.

X-Module tai modulinė sistema. Įsigijant sistemą pagal vieną paskirtį, Jūsų rankose atsiduria konstruktorius, kurį galite pildyti ir dalinti į skirtingus objektus ir statinius. Todėl galvodami, jog fotosienelės Jums dažnai nereikės, įsivertinkite, gal kiti sprendimai Jums būtų naudingi. X-Module modulius galite naudoti reklaminei iškabai susirinkti, parodos stendui įrengti, apšvietimui pasikabinti, pastatyti įėjimo vartus, įrengti lentynas, stalus ar kolonas, Jus riboti gali tik fantazija ir turimas modulių skaičius.

Norite įsigyti ar išsinuomoti fotosienelę – spauskite čia – UŽSAKYTI FOTO SIENELĘ. Mes Jums padėsime suplanuoti ir įsirengti norimo aukščio ir pločio erdvę, kurioje galėsite įamžinti gražiausias renginio emocijas!

Norite išsinuomoti ar įsigyti foto sienelę? Paraškyte mums kokių išmatavimų sienelės ieškote ir atsiųsime visas sąlygas.

[contact-form-7 id=”1947″]

Naujienlaiškio prenumerata.

Sekite naujausius X-module pasiūlymus

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!