fbpx

Kaip išsirinkti geriausią parodos vietą?

Kaip išsirinkti geriausią parodos vietą?

Kaip išsirinkti geriausią parodos vietą?

Parodos ir renginiai yra galinga rinkodaros priemonė, o tinkamai elgiantis, tai gali duoti tikrai didelę finansinę grąžą. Norėdami užtikrinti, kad Jūsų dalyvavimas parodoje atneštų maksimalią naudą, Jūs turite būti garantuoti, kad būsite matomi ir tinkamai reprezentuojami. 

Pasiruošimas parodai yra ilgas ir didelio atidumo reikalaujantis procesas. Kiekviena maža smulkmena gali turėti didelę įtaką bendram pasirodymui, o padaryta klaida gali turėti domino efektą, dėl kurio našumas ir rezultatas ženkliai sumažėtų. Svarbi kiekviena detalė – nuo tinkamo stendo tiekėjo pasirinkimo, stendo dizaino, produktų išdėstymo, iki darbuotojų paruošimo ir idėjų, kurios jus išskirtų iš kitų parodos dalyvių. Taigi, labai svarbu, kad jūs kruopščiai parengtumėte dalyvavimo parodoje planą.

Daugelis įmonių dažnai nuvertina stendo lokacijos svarbą. Gera stendo vieta gali suvaidinti svarbų vaidmenį pritraukiant minias ir suteikti daugiau galimybių eksperimentuoti. Jei norite dalyvauti konkrečioje parodoje, nusprendėte investuoti į savo stendo išvaizdą ir išsiskirti iš aplinkinių dalyvių, privalote pasirinkti gerą vietą!

Pasidalinsime keletu paprastų patarimų – kaip tinkamai nusistatyti geriausią vietą parodoje. Renkantis vietą būtina įsivertinti, kad:
Stendo vietoje būtų generuojamas tinkamas lankytojų srautas, jis stovėtų prie praėjimo į lankomiausias parodos vietas.
Jeigu organizatorius atskleis informaciją, įsivertinkite savo “kaimynus” ir jų dalyvavimo parodose patirtį. Jeigu tai seni parodų vilkai – vietą išsirinkote tinkamą.
LANKOMIAUSIOS PARODOS VIETOS:

Seminarai ir paskaitos

Daugelyje parodų, pagal jų pobūdį, yra rengiamos paskaitos arba vedami seminarai, diskusijos. Paprastai tai vyksta konferencijų erdvėse, kurios yra stacionariai įrengtos parodos vietoje, tačiau pasitaiko ir taip, kad organizatoriai išskiria bendrą renginio erdvę ir ten įrengia vietas konferencijoms. Daugeliui lankytojų pagrindinis tikslas atvyksant į parodą yra apsilankyti tokio pobūdžio paskaitose ir pamatyti jiems svarbius pranešėjus ar diskusijų dalyvius. Erdvės aplink konferencijų sales gali būti puiki vieta jūsų parodos stendui, nes jos generuoja didelį  lankytojų srautą.

Maitinimo/poilsio erdvės

Kitas gausaus lankytojų „sustojimo“ ar „susirinkimo“ pavyzdys yra maitinimo erdvės, kuriose patiekiami užkandžiai ar gėrimai. Parodose didelį lankomumą turi ir poilsio zonos, kur lankytojai gali atsipūsti, pasikrauti telefonus. Lankymasis parodose yra varginantis užsiėmimas, todėl vietos, kuriose lankytojai gali atsisėsti, atsipalaiduoti, pavalgyti ar išgerti visada sukuria daug srauto. Mes rekomenduojame apsvarstyti stendo įsirengimą prie maitinimo ar poilsio erdvės.
Ne, mes tikrai nesakome, kad išalkę lankytojai puls prie jūsų stendo, tačiau stovint eilėse Jūs būsite pastebėti, o pasisotinęs ar pailsėjęs lankytojas, kurį sudomino Jūsų stendo išvaizda, būtinai jus aplankys. Nepamirškite, kad pasisotinęs lankytojas – laimingas lankytojas.

Atrakcionai, pramogų erdvės

Specialios pramogų erdvės, kurias įkuria parodų organizatoriai ar parodų dalyviai, taip pat generuoja papildomą lankytojų srautą. Didžioji dalis parodų lankytojų į parodas atvyksta ne tik darbo reikalais, tačiau ir ieškodami pramogų. Todėl erdvės, aplink pramogas parodoje, tikrai bus pastebimos ir gausiai lankomos.
Galbūt Jūs patys svarstote savo stende įrengti pramoginį turinį, kuris papildomai generuotų lankytojų srautą? Kreipkitės į mus ir mes galėsime pasiūlyti įvairius sprendimus tinkančius Jūsų prekiniam ženklui.
—–
Jeigu nusprendėte dalyvauti parodoje tačiau turite daugiau klausimų nei atsakymų – rašykite mums ir mes pasistengsime padėti į juos atsakyti SUSISIEKTI

Naujienlaiškio prenumerata.

Sekite naujausius X-module pasiūlymus

Palaukite...

Dėkojame, kad užsiprenumeravote!